BONBON KÉSZÍTÉS HÁZILAG Nyomtatás
Írta: wkk.kispest.hu   
2014. március 13. csütörtök, 15:21


Csoki-imádók figyelem!

Ha szeretnéd elsajátítani a csoki temperálás és bonbon-készítés alapjait, itt a helyed!

Kiscsoportos foglalkozás keretében megismerkedhetsz a csokoládé alapanyaggal,

annak alapvető tulajdonságaival, hogy azokat hogy használjuk ki a csokoládé

temperálás során, és még sok érdekességre is fény derül.

A tanfolyam menete:

- elméleti bevezetés és kóstolás után

- csoki temperálás a gyakorlatban,

- majd elkészítjük a bonbon tölteléket

- és összeállítjuk a bonbont.

A végén igazságosan elosztjuk, hogy mindenki ugyanannyit vihessen haza!

Vezeti: Foki Izabella csokoládékészítő (chococard.hu)

Ideje: 2014. április 5., szombat

I. turnus: 11.00-14.00

II. turnus: 15.00-18.00

Előzetes jelentkezés szükséges a WKK elérhetőségein: 282-9895 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. !

Jelentkezési határidő: 2014. március 28.

Részvételi díj: 6.500 Ft

helyszín: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár

1192 Budapest, Petur u. 7.

wkk.kispest.hu