Írta: wkk.kispest.hu
|
2014. március 13. csütörtök, 15:21 |
Csoki-imádók figyelem!
Ha szeretnéd elsajátítani a csoki temperálás és bonbon-készítés alapjait, itt a helyed!
Kiscsoportos foglalkozás keretében megismerkedhetsz a csokoládé alapanyaggal,
annak alapvető tulajdonságaival, hogy azokat hogy használjuk ki a csokoládé
temperálás során, és még sok érdekességre is fény derül.
A tanfolyam menete:
- elméleti bevezetés és kóstolás után
- csoki temperálás a gyakorlatban,
- majd elkészítjük a bonbon tölteléket
- és összeállítjuk a bonbont.
A végén igazságosan elosztjuk, hogy mindenki ugyanannyit vihessen haza!
Vezeti: Foki Izabella csokoládékészítő (chococard.hu)
Ideje: 2014. április 5., szombat
I. turnus: 11.00-14.00
II. turnus: 15.00-18.00
Előzetes jelentkezés szükséges a WKK elérhetőségein: 282-9895 vagy
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
!
Jelentkezési határidő: 2014. március 28.
Részvételi díj: 6.500 Ft
helyszín: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár
1192 Budapest, Petur u. 7.
wkk.kispest.hu
|