Kispesti.hu
May 20
kedd, 08 január 2013 15:03

Lakossági észrevételek tehetők Wekerletelep szabályozási tervéhez

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Tisztelt Lakosok! 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Wekerletelepre (Bp., XIX. ker. Ady Endre út-Határ út-Nagykőrösi út-Bercsényi és Rákóczi utca közötti telkek farmezsgyéje által határolt terület) vonatkozó Speciális Szabályozási Terv rendeletének módosítása elfogadás előtt áll. A közigazgatási, az érintett települési önkormányzati és az érdek-képviseleti szervek véleményei beérkeztek és a véleményezési eljárás valamennyi érdekeltjével egyeztető tárgyalást folytattunk le. 
Az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 9. § (6) bekezdése szerint kérjük, hogy a jóváhagyandó rendelet-tervezettel kapcsolatos észrevételeiket jelezni szíveskedjenek. 
A felhívás mellékleteként meg tudják tekinteni a Speciális Szabályozási Terv rendelettervezetét (http://uj.kispest.hu/images/fajlok/felhivas_kozlemeny/2012/wekerle_sszt_121220.pdf) és az egyeztető tárgyalás jegyzőkönyvét (http://uj.kispest.hu/images/fajlok/felhivas_kozlemeny/2012/wekerle_sszt_egyeztetes_jkv.pdf).
Észrevételeiket 2013. január 25-ig az alábbi elérhetőségek valamelyikén tudják jelezni: 
Telefonszám: 3474-533, 3474-934
E-mail:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Postacím: 1195 Budapest, Városház tér 18-20. 

Kispest Polgármesteri Hivatal főépítésze


Forrás: hirlap.eu

Read 543 times