Kispesti.hu
May 13
hétfő, 13 augusztus 2012 18:07

Honvéd: szélső védő kapus

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 

A Budapest Honvéd első, igazi rangadóját játszotta tegnap este, a Videoton otthonában, a nemzeti bajnokság idei kiírásának 3.körében

A fehérvári csapat egész végig többet birtokolta a labdát, és több helyzete is volt, de, ugye a labdarúgást gól(ok)ra játsszák, és az nyer, aki ebből többet tud rúgni. Ezt pedig vasárnap a Honvéd tette meg, már a 11.percben, amikor Délczeg passzolt Zivanovichoz, aki betört a 16-oson belülre, és a 11-es pont magasságában kilőtte a jobb alsó sarkát a kapunak.

Ez után még nagyobb sebességre váltott a Videoton, és csinálta meg helyzeteit Kemenes kapus portája előtt, de ezeket ki is hagyta. A kispesti védelem jól állt a lábán, kontráik pedig veszélyesek voltak.

A legnagyobb hazai helyzet és a meccs legfontosabb momentuma már a mérkőzés legvégén, a hosszabbításban alakult ki. Amikor is a korábban a Honvédban játszó, ma már "Vidis" Torghelle húzta el Kemenes kapus mellett a labdát, majd elesett. Végül a vendégek hálóőre megkapta a második sárgáját, a hazai csapat pedig egy büntetőt. A Honvéd addigra mindhárom cseréjét kihasználta, így egyik védőjük, az egész meccsen hatalmas teljesítményt produkáló Lovric vette fel a kapuskesztyűket, és állt a gólvonal elé. És ha már ott volt, ki is fogta Nikolic tizenegyesét.

Ezzel véget is ért a meccs, mellyel még mindig veretlenül 100%-os teljesítménnyel a Budapest Honvéd csapata vezeti a tabellát.

OTP-Bank Liga, 2012/13, 3.forduló

Videoton FC - Budapest Honvéd 0-1 (0-1)

Helyszín:Sóstói-stadion

Nézőszám: 3500

Játékvezető: Szabó Zs. (Lémon, Ring)

Gólszerző Zivanovic (11.perc)

Sárga lap:

Mitrovic (20.), Haraszti (38.), Caneira (42.), Kovács (62.), Renato Neto (69.), ill. Diaby (20.), Ignjatovic (29.), Lovric (76.), Faggyas (79.), Kemenes (81.), Baráth (94.)

Piros lap: Kemenes (91.)

Videoton FC


Bozovic - Brachi - Caneira - Szekeres (Nikolics N. 59.) - Hector - Haraszti (Gyurcsó 60.) - Mitrovic - Renato Neto - Walter Lee (Oliveira71.) - Kovács I.-Torghelle

Pad: Tujvel (k), Sándor Gy., Tóth B., Oliveira, Nikolics N., U. Nikolic, Gyurcsó

Vezetőedző: Paulo Sousa

Bp. Honvéd

Kemenes - Lovric - Ignjatovic - Debreceni - Baráth - Ivancsics (Faggyas 72.) - Marshal - Diarra (Vécsei 60.) - Diaby (Vernes 67.) - Délczeg - Zivanovic

Pad: Czuczi (k), Faggyas, Vécsei, Hidi, Fejes, Vernes, Bjelkanovic

Vezetőedző: Marco Rossi

 


 

Read 507 times Last modified on hétfő, 13 augusztus 2012 18:38