Kispesti.hu
May 20
péntek, 30 szeptember 2011 15:51

Toborzás az akadémiákon Featured

Written by  utanpotlassport.hu
Rate this item
(0 votes)

A kispesti Magyar Futball Akadémia és a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia is honlapján számolt be róla a napokban, hogy felvételt hirdet fiatal labdarúgó-palánták számára.

Nagy-Pál Tamás A Puskás Akadémián november 2-án és névember 4-én rendezik a következő tehetségkiválasztót a 2000-ben és 2001-ben született gyerekek számára. A résztvevőknek előzetesen be kell küldeniük a jelentkezési lapot az akadémia honlapján • megadott e-mailcímre, majd a kiválasztás napján kell délelőtt fél tíztől az akadémia helyszínén regisztrálniuk.

Ezután a jelen lévő szakemberek kisebb csapatokba osztják a gyerekeket, majd az egymás elleni játék során figyelik őket. A tréning a tervek alapján fél egy körül ér véget.

Kispesten ilyen fiatal gyerekekkel az akadémián még nem foglalkoznak, itt az 1997-es és 1998-as korosztály jelentkezését várják. Itt is a klub honlapján megadott e-mailcímen lehet előzetesen jelentkezni.

A jelentkezés másik feltétele, hogy legalább ötéves, igazolt labdarúgómúlttal kell rendelkeznie a gyermeknek. A kiválasztás mindkét korosztály számára egy napon történik: november elsején a Bozsik stadionban, ahol az akadémia is található.

Read 661 times Last modified on kedd, 15 november 2011 22:28