Kispesti.hu
Apr 27

Kék hírek
Kamion gázolt halálra egy férfit és egy gyermeket PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2022. szeptember 21. szerda, 19:42

Szerda délután 16 óra körül eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion elgázolt egy 40 éves férfit és egy 7 éves lányt, akik a helyszínen meghaltak. A baleset Budapesten a XIX. kerületben, a Kossuth tér 5. szám előtt történt – írta a Police.hu. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják.

Kép: kispesti.hu

 
Baleset történt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 17. szombat, 21:55

Összeütközött két gépkocsi Kispesten, a Lehel utca és a Vak Bottyán utca kereszteződésénél. A járművekben csak a vezetők utaztak. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók megszüntetik a forgalmi akadályt.

Kép: illusztráció

 
Egy személyautó parkoló járműbe hajtott PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 14. szerda, 20:53

Parkoló járműbe hajtott egy személyautó Budapest XIX. kerületében, a Mészáros Lőrinc utcában. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kép: illusztráció

 

 
A 3-as metró alá esett egy ember PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 05. hétfő, 21:08

Metró alá esett egy ember az M3-as metróvonalon, a XIII. kerületi Gyöngyösi utcánál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották és a fővárosi tűzoltó doktorszolgálat is a helyszínen van. Az egységek szétválasztották a metrószerelvényeket, a műszaki mentést a társhatóságokkal közösen végzik.

Kép: illusztráció

 
Autó égett Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 04. vasárnap, 22:21

Teljes terjedelmében égett egy személyautó Budapest XIX. kerületében, Kispesten, az Álmos utca és a Mikes utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángokat két vízsugárral, rövid idő alatt eloltották. A tűzben egy távközlési vezeték is megsérült.

 

Kép: illusztráció

 
Oszlopnak hajtott egy autó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 03. szombat, 23:01

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest XIX. kerületében, a Határ úton. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit, és rögzítette a megrongálódott oszlopot.

 

Kép: illusztráció

 
Két jármű karambolozott PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 01. csütörtök, 16:31

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a XIX. kerületben, a Pozsony utca és az Ungvár utca kereszteződésében. Az ütközés erejétől az árokba kerültek a járművek, amelyeket a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. A balesethez a társhatóságokat is várják. Az érintett kereszteződést lezárták, a közösségi közlekedési járművek azonban áthaladhatnak.

 
Villamossal ütközött egy autó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 01. csütörtök, 11:34
Az Üllői úton történt balesetben az autó lángra kapott, a tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet.
Villamossal karambolozott egy személyautó Budapest XIX. kerületében, Kispesten, az Üllői út és a Földváry utca találkozásánál. Az autó motortere kigyulladt, amit a villamos vezetője porral oltóval kezdett oltani, a lángokat rövid időn belül a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók fékezték meg. A balesethez a mentők is kiérkeztek.
 


10. oldal / 94