Kispesti.hu
Apr 20

Kék hírek
Baleset történt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. október 25. kedd, 20:49

Személyautó és motorkerékpár karambolozott Budapest XIX. kerületében, az Üllői út és Szalay utca kereszteződésében. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A balesethez a mentő is kiérkezett. Az érintett kereszteződésben forgalmi akadályra kell számítani, ami a közösségi közlekedést is érinti.

Kép: kispesti.hu archívum

 
Kigyulladt egy épület Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. október 15. szombat, 20:12

Egy használaton kívüli, háromszáz négyzetméteres épület lángol Budapest XIX. kerületében, Kispesten, az Üllői úton, a Földváry utca találkozásának közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral megkezdték a lángok oltását. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták, a korlátozás a villamosközlekedést is érinti.

 

 
Kihallgatták a Kispesten két embert elgázoló teherautósofőrt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2022. október 13. csütörtök, 15:24

A budapesti rendőrök halálos közúti baleset gondatlan okozásával gyanúsítják a férfit.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályán halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt október 13-án gyanúsítottként hallgatták ki azt a 29 éves férfit, aki az általa vezetett tehergépkocsival 2022. szeptember 21-én 16 óra körül a XIX. kerületi Kossuth tér és Szabó Ervin utca kereszteződésében elgázolt két gyalogost. Az eljárás adatai szerint az apa és kislánya a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átmenni, de letértek a zebráról, hogy kikerüljék a teherautót. A forgalommal együtt ekkor meginduló jármű vezetője nem vette észre a gyalogosokat és elütötte őket. A férfi és a gyerek olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A most kihallgatott sofőr panasszal élt a gyanúsítás ellen; azt mondta, hogy átérzi a család fájdalmát, de a balesetért nem ismerte el a felelősségét.

 

 

 
Lakat alatt a szeméremsértő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2022. október 05. szerda, 16:10

A kispesti rendőrök elfogták azt a 20 éves férfit, aki egy lépcsőházban szeméremsértően viselkedett.

 

A rendőrségre 2022. augusztus 18-án érkezett bejelentés, hogy egy kispesti társasház lépcsőházába bement, és a nemi szervét mutogatta egy férfi, amit egy kamera rögzített.

A fővárosi nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A 20 éves V. Kálmán a XIX. Kerületi Rendőrkapitányságon feladta magát, mely után szeméremsértés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi beismerte a cselekmény elkövetését. Mivel korábban két alkalommal is követett el hasonló cselekményeket, őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.​

 

 

 
Szeméremsértés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2022. szeptember 28. szerda, 08:30

A XIX. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 
Kisfaludy és József Attila utca kereszteződésében baleset történt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 27. kedd, 15:53

Két személyautó ütközött össze a fővárosban, a XIX. kerületi Kisfaludy és József Attila utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kép: illusztráció

 

 
Kamion gázolt halálra egy férfit és egy gyermeket PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2022. szeptember 21. szerda, 19:42

Szerda délután 16 óra körül eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion elgázolt egy 40 éves férfit és egy 7 éves lányt, akik a helyszínen meghaltak. A baleset Budapesten a XIX. kerületben, a Kossuth tér 5. szám előtt történt – írta a Police.hu. Az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat rendőrök irányítják.

Kép: kispesti.hu

 
Baleset történt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2022. szeptember 17. szombat, 21:55

Összeütközött két gépkocsi Kispesten, a Lehel utca és a Vak Bottyán utca kereszteződésénél. A járművekben csak a vezetők utaztak. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók megszüntetik a forgalmi akadályt.

Kép: illusztráció

 


9. oldal / 94