Kispesti.hu
May 5

Kék hírek
Ékszerrablás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2018. augusztus 23. csütörtök, 13:06

A kispesti nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy nő közel félmillió forint értékben rabolt arany ékszereket.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 45 éves budapesti L. Gáborné 2017. május 3-án bement egy kispesti ékszerüzletbe, ahol különböző arany nyakláncot és karkötőt választott ki, majd miután fizetésre került volna a sor, elővett egy kést. A nő megfenyegette az eladót és az ékszerek átadására szólította fel. Az elkövető a közel félmillió forint értékű ékszereket a hátizsákjába tette és elmenekült a helyszínről.

A rendőrség honlapján közzétett felvétel alapján egy állampolgár felismerte L. Gábornét, akit a nyomozók 2017. május 18-án este XVIII. kerületi lakásán elfogtak, majd fegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

 
Tizenkét ember az utcára menekült a füst elől. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katastrofavedelem.hu   
2018. augusztus 22. szerda, 07:06

Tűz keletkezett egy társasház szemétledobójában Budapest XIX. kerületében, a Fő utcában. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és átvizsgálják a szemétledobót. A rajok kiérkezésével egy időben az épületből tizenkét ember az utcára menekült a füst elől.

 

Kép: illusztráció.

 
Két autó ütközött össze Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2018. augusztus 16. csütörtök, 15:57

A baleset miatt a járműforgalom a Határ úton a Soroksári út irányába egy-egy forgalmi sávon haladhat.

Kép: illusztráció

Eddig tisztázatlan körülmények között két autó ütközött össze 2018. augusztus 16-án 8 óra 26 perckor Budapest XIX. kerületében, a Határ út és a Nagykőrösi út kereszteződésénél. A balesetben az elsődleges információk szerint ketten megsérültek.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a Határ utat a Nagykőrösi út kereszteződésénél a Soroksári út irányába lezárták, a járműforgalmat a szemközti forgalmi sávokon váltakozó irányba engedik.

Kérjük, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 
Összeütközött három gépkocsi PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2018. augusztus 15. szerda, 08:09

Összeütközött három gépkocsi kedden éjszaka Budapest tizenkilencedik kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a Határ úti felüljáró közelében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket és segítettek a helyszín biztosításában. A munkálatok idejére a repülőtérre vezető út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.

Kép: illusztráció

 
Vasútállomáson támadt rá egy férfire, keressük PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2018. augusztus 10. péntek, 15:29

A kőbányai rendőrök keresik azt az ismeretlen elkövetőt, aki egy vasútállomás peronján bántalmazott egy férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1965/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés bűntett miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. július 19-én 19 óra körül Budapest X. kerületében, a Kőbánya-Kispest vasútállomáson megütött egy férfit, majd távozott a helyszínről.

Az elkövetőről felvétel készült.

A férfi 30-35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor farmerdzsekit, fekete nadrágot, edzőcipőt és barna-fekete hátizsákot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Megszúrta ismerősét PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2018. augusztus 09. csütörtök, 16:49

Az újpesti járőrök tíz percen belül elfogták azt a férfit, aki egy metróállomáson megszúrta egyik munkatársát.

Kép: illusztráció

A rendőrségre érkezett bejelentés 2018. augusztus 8-án 17 óra körül, hogy az újpesti metróállomáson egy férfi megszúrta egyik munkatársát.

A járőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkezetek, ahol a férfit elfogták. Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a 24 éves V. Dávid az állomás építési területén összeszólalkozott egyik kollégájával, akit a vita hevében egy késsel többször megszúrt.

A nyomozók V. Dávidot súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

 
Többéves holttestet találtak Budapesten egy lakásban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: virality.hu   
2018. augusztus 01. szerda, 08:36

Évek óta halott idős férfi holttestére bukkantak egy fővárosi lakásban kedden, az információkat a rendőrség is megerősítette.

Kép:internet.hu

A holttest Wekerlén volt egy lakásban – írta meg a 24.hu. A lap szerint az idős férfi 2-3 éve halott lehetett, vélhetően természetes halállal halt meg.

A Zoom.hu már a rendőrség válaszát is közölte a témában. A hatóság szerint a halálesettel kapcsolatosan bűncselekmény, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

 
Helyreállt a forgalmi rend Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2018. július 27. péntek, 09:02

Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az Üllői úton.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, három autó és egy busz ütközött össze 2018. július 26-án 15 óra 17 perckor Budapest XIX., Üllői út 112. szám előtt. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.

A helyszíni szemlét a rendőrök befejezték, a torlódás megszűnt, ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Kérjük, fokozott figyelemmel vezessenek!

Kép:illusztráció

 


50. oldal / 95