Kispesti.hu
Apr 26

Kék hírek
Kitört egy villanyoszlop a Hofherr Albert utca és az Ady Endre út kereszteződésében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. december 04. hétfő, 22:57
Beton villanyoszlopnak ütközött és kitörte azt egy személyautó Budapest XIX. kerületében, a Hofherr Albert utca és az Ady Endre út kereszteződésében. A járműben senki sem tartózkodik. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki.

 

Kép: illusztráció

 
Lángra kapott egy csuklós busz kereke PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. november 27. hétfő, 21:09

A Kós Károly térre riasztották a tűzoltókat.

Kigyulladt egy csuklós busz jobb hátsó kereke Budapest XIX. kerületében, a Kós Károly téren. A sofőr egy porral oltóval eloltotta a lángokat. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral visszahűtik és hőkamerával átvizsgálják a BKV-autóbuszt.

Kép: illusztráció

 
A férfit zavarta a hajléktalan nő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: rtl.hu   
2023. november 18. szombat, 23:03

Bűnt követett el, de nem tartja magát gyilkosnak – ezt mondta a bíróságon a férfi, akit egy hajléktalan megölésével vádolnak. Az ügyészség szerint 3 éve télen azért öntötte le az alvó nőt egy vödör vízzel Kispesten, mert zavarta, hogy a házuk mellett él. Áldozata reggelre kihűlt. A felsőfokú végzettségű családapa akár 20 évet is kaphat.

Kép: illusztráció

 
Elgázolt egy embert a vonat Kőbánya-Kispest állomáson PDF Nyomtatás E-mail
Írta: mti.hu   
2023. november 06. hétfő, 21:48

Meghalt az az ember, akit Kőbánya-Kispest állomáson ütött el a vonat péntek délután - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az MTI-vel.

 

A Mávinform Facebook-oldalán korábban azt írta, hogy a budapesti Nyugati pályaudvarról Monor felé közlekedő vonat gázolt Kőbánya-Kispest állomáson.
A vasúttársaság tájékoztatása szerint a baleset miatt, a helyszínelés végéig, a ceglédi vonalon 20-40 perces késésekre, kimaradó járatokra kell számítani, valamint egyes, Monor és a Nyugati pályaudvar közötti vonatok nem közlekednek.

 
Gázolt a vonat Kispesten PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. november 03. péntek, 23:06

Elgázolt egy embert egy személyvonat Kispesten. A vonaton mintegy százan utaztak. A fővárosi hivatásos tűzoltók segítenek az utasoknak biztonságosan leszállni a szerelvényről. A helyszínre mentesítő vonat fog érkezni.

Kép: illusztráció

 
Busz és személyautó karambolozott PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. november 02. csütörtök, 23:22

Busz és személyautó karambolozott Budapest XIX. kerületében, az Ady Endre úton. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az úton veszteglő autót. Mentő is dolgozik a helyszínen, ahol a munkálatok idejére forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Kép: illusztráció

 
Villamos és autó karambolozott PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. október 05. csütörtök, 22:22

 

Összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapest XIX. kerületében, az Üllői út és a Szabó Ervin utca kereszteződésénél. A balesethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály van.

Kép: illusztráció

 
Motorossal ütközött össze egy kisteherautó az M5-ös fővárosi szakaszán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2023. október 03. kedd, 21:17

Egy motorkerékpáros és egy kisteherautó ütközött össze a XXIII. kerületben, az M5-ös autópálya 15-ös kilométerszelvénye közelében, a felhajtónál, a Kecskemét felé vezető irányban. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol a baleset miatt egy sávon halad a forgalom.

Kép: illusztráció

 


4. oldal / 94