Kispesti.hu
Apr 24

Kék hírek
Összeütközött két autó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. április 23. kedd, 22:37

Összeütközött két gépkocsi Budapesten, a XIX. kerületben, a Határ úti felüljárón, az Üllői út és a Kőér utca közelében. A karambol során az egyik autó a szalagkorlátnak hajtott. A baleset következtében egy ember beszorult, őt a főváros hivatásos tűzoltói kiemelték. Az egységek áramtalanították a járművet. A helyszínen dolgozik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

A tűzoltók kiemeltek egy embert.

 
Karambol PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. április 23. kedd, 16:41

Összeütközött két személyautó Budapest XX. kerületében, a Nagykőrösi úton, a Kossuth Lajos utcánál. A járművek akadályozzák a forgalmat. Az egyik a belső, a másik pedig a buszsávot foglalja el, nagy a torlódás. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

A Nagykőrösi úton akadályozza a forgalmat a baleset.

 
Személygépkocsi és villamos ütközött PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. március 19. kedd, 22:48

Személygépkocsi és villamos ütközött Budapest XIX. kerületében, az Üllői úton, az Áram utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, melynek során áramtalanítják a személygépkocsit. A baleset miatt az érintett útszakaszon a villamosforgalmat lezárták.

Kép forrása: internet

 

 
Összeütközött két személyautó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. március 01. péntek, 19:34

Összeütközött két személyautó Budapest XIX. kerületében, a Kisfaludy utca és a József Attila utca kereszteződésénél. Műszaki mentés céljából fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. A megrongálódott gépkocsik akadályozzák a közlekedést, ezért az érintett útszakaszt lezárták. A baleset gátolja a tömegközlekedést is.

Kép: illusztráció

 
Két autó karambolozott a Nagykőrösi úton PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. február 17. szombat, 20:03

Két gépkocsi ütközött össze a XIX. kerületi Nagykőrösi úton, a Garázs utca és a Csengő utca közötti szakaszon. A baleset következtében egy villanyoszlop is megdőlt. A fővárosi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok félpályás útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Kép: illusztráció

 
Vádat emeltek egy férfi ellen, aki halálra gázolt két embert a zebrán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: mti.hu   
2024. február 08. csütörtök, 16:18

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfival szemben, aki 2022 szeptemberében gondatlanságból teherautójával halálra gázolt egy zebrán átkelő apát és gyermekét Kispesten - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

 

 

Kép: internet

A vádirat szerint a férfi torlódásban közlekedett a XIX. kerületi Szabó Ervin utcában, ahol ráhajtott egy zebrára, és ezáltal a gyalogosok átkelését akadályozta.
A gyalogos-átkelőhely előtt a járdán, kiskorú gyermeke kezét fogva várakozott az édesapa, majd amikor látták, hogy a járművek állnak, több gyalogossal együtt ők is leléptek a zebrára. A várakozó autók előtt közben a forgalom megindult. A vádlott melletti, külső forgalmi sávban álló gépkocsi vezetője észlelte a zebrán átkelő gyalogosokat, és számukra elsőbbséget biztosított. Az édesapa a gyermekével elölről akarta megkerülni a zebrán álló teherautót - tudatta a főügyészség.
Azt írták, a vádlott tudta, hogy a tehergépkocsival a zebrán áll, ennek ellenére a gyalogosforgalmat nem kísérte figyelemmel, ehelyett többször is a kezében tartott mobiltelefonjára pillantott. Amikor felnézett és azt látta, hogy megindult előtte a forgalom, nem nézett körül, és a rámpatükörbe sem tekintett bele azért, hogy a tehergépkocsi eleje előtti területet ellenőrizze, hanem a telefonját továbbra is a kezében tartva elindult.
Az édesapa észlelte, hogy a teherautó elindult, ezért a gyermekével együtt futva próbált kitérni előle, de a vádlott akkor már 16-19 kilométer/óra sebességre felgyorsulva, a jármű elejével elgázolta őket. A sértettek a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették.
A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a tehergépkocsi vezetőjét halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja - olvasható a közleményben.

 
Baleset történt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. január 30. kedd, 21:00

Összeütközött két személyautó Budapest XIX. kerületében, a Nádasdy utca és a Fő utca kereszteződésénél. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt képző járműveket. A baleset a tömegközlekedést is érinti, félpályán halad a forgalom.

Kép: illusztráció

 
Összeütközött két autó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: katasztrofavedelem.hu   
2024. január 29. hétfő, 22:48

Összeütközött két gépkocsi Budapest XIX. kerületében, a Nádasdy utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésénél. A főváros hivatásos tűzoltói a helyszínelést követően megszüntetik a forgalmi akadályt, amely a tömegközlekedést is érinti. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Kép: illusztráció

 


1. oldal / 94