Kispesti.hu
Apr 27

Mihály-napi búcsú 2022 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kmo.hu   
2022. szeptember 20. kedd, 21:49

2022 őszén ismét megrendezzük a már hagyományos Mihály-napi búcsút a kispesti Templom téren. Szeptember 24-én, 10.30-tól változatos programokkal, színpadi fellépőkkel, kézműves kirakodó vásárral várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Itt lesznek már hagyományosan a gólyalábasok, lesz játszóház és kisállat-simogató, a Wekerlei Kultúrház mesepavilonja, kézműves sátor, vendéglátás. 10.30-tól 14 óráig Madár Vadász Oszi solymász-bemutatóját tekinthetik meg a Templom téren, és nem maradhat el a kis vidámpark sem. A színpadon délelőtt gyermekeknek szóló színpadi programokkal, az Iszkiri zenekar koncertjével és a Ládafia Bábszínház előadásával, délben a Kispesti Obsitos Fúvószenekar koncertjével, kora délután a Kispesti Nemzetiségi Önkormányzatok zenés programjaival, majd délután Bódi Barbara és Kurkó József színművészek operett-örökzöld dallamaival, ezt követően Hajdu Steve Hajdu You Do? stand up műsorával, estefelé szerb néptáncesttel várjuk a családokat, érdeklődőket.

A napot a Pro Cultura Minoritatum Hungariae-díjas Poklade zenekar fantasztikus koncertje zárja, akik autentikus balkáni tamburazenét játszanak. A koncert végén a már megszokott tűzzsonglőrökkel búcsúztatjuk a Mihály-napi családi napot.