Kispesti.hu
May 19

Kínai látogatás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: honvedfc.hu   
2018. október 20. szombat, 08:04

Már harmadszor járt Kispesten a nancsingi delegáció, amely hosszú távú együttműködésre törekszik a 14-szeres magyar bajnokkal.

Kínai delegáció járt a Honvédnál (Fotó: honvedfc.hu)

A harmadik látogatását tette kedden a Budapest Honvédnál az a kínai küldöttség, amelynek tagjai olyan szereplők voltak a kínai politika és labdarúgás világából, akik érdeklődésüket fejezték ki a Budapest Honvéd FC és a Magyar Futball Akadémia iránt. A mostani tárgyalások során több ajánlat és kooperációs lehetőség is elhangzott a Budapest Honvéd FC tulajdonosa George F. Hemingway és a Jiangsu tartomány küldöttségének vezetői között.  A 9 tagú delegáció egyik vezetője, Zhao Zhigang, a Nanjing Fengfan Football Club elnöke megköszönte a vendéglátást, és a következőket mondta:

„Nagyon örülünk, hogy fogadott minket a Budapest Honvéd FC vezetősége, és bízunk abban, hogy ez a találkozás egy hosszú távú együttműködés kezdete. Nyitottak vagyunk a közös munkára, és bízunk benne, hogy sikeres lesz a nangjingi szövetség és a Honvéd közös projektje.”

George F. Hemingway megköszönte a látogatást és az érdeklődést, s hozzátette, hamarosan folytatódnak az egyeztetések az együttműködés kapcsán, búcsúzóul pedig egy Honvéd-mezzel is megajándékozta a delegáció tagjait.