Kispesti.hu
Apr 17

JACQUES DEVAL: FRANCIA SZOBALÁNY PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kmo.hu   
2018. március 11. vasárnap, 18:53

Március 27-én kedden 19 órai kezdettel a Színházi Világnap alkalmából a Turay Ida Színház vendégjátékára kerül sor. Az ünnep kapcsán elhangzik majd az az „üzenet”, amelyet ezen a napon a világ minden színházi színpadán meghallgathat a közönség.

Elegáns amerikai család, előkelő társaság, ahol minden rendben van. Látszólag. Mert az üzleti élet kiszámíthatatlan és kegyetlen. Egyszer fent, másszor lent. De ha már lent vagy, nehéz újra visszakerülni. Hacsak nem segít valaki! Egy kedves, bűbájos, cserfes francia szobalány, aki talán nem is az, aminek látszik, viszont nagyon szerethető! Aki minden szavával, mozdulatával mosolyt csal az arcunkra, nevetést, jókedvet, reményt hoz az életünkbe, s önfeledt szórakozást ígér. Szereplők: Xantus Barbara, Pásztor Máté, Bódi Barbara, Kovács Dézi, Boros Zoltán, Antalfi Anett, Benkő Péter, rendezte: Szurdi Miklós.

Jegyek 2800-3600 Ft-os áron kaphatók a KMO-ban, illetve a jegy.hu oldalon.

VIGYÁZZ, KÉSZ, KABARÉ! Dumakabaré országos premier a humor nagyágyúival!

Április 4-én szerdán 18.30-kor Kispesten, a KMO-ban mutatja be a Dumakabaré-Stand Up Brigád legújabb nagyszabású, kétrészes kabaréját.

A Kis-Pesti Kabaré három éve futó előadássorozata fordulópontjához érkezett, hiszen a televízióból is ismert Dumakabaré a KMO-ban tartja áprilisban premier előadását. A nem mindennapi humoresten a pesti kabaré sikerjeleneteivel, stand-uppal és zenés paródiákkal gazdagított előadáson konferál és a főbb szerepekben: BELEZNAY ENDRE lesz látható, további szereplők: ÉLES ISTVÁN, SZÉP BENCE, ÜRMÖS ZSOLT, VALKÓ ESZTER.

A premier izgalmát, egy zenés, humoros előadás sikerét most helyben is megtapasztalhatja!

Jegyek elővételben 1800 Ft-os áron kaphatók a KMO-ban, illetve a jegy.hu oldalon.