Kispesti.hu
Mar 21

MI FÁN TEREM A STRATÉGIA? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kmo.hu   
2018. március 11. vasárnap, 18:49

IV. Kispesti Üzleti Találkozóját tartja március 23-án pénteken a Kispesti Önkormányzat megbízásából a KMO Művelődési Ház. A Mi fán terem a stratégia címmel megszervezett konferencia nemcsak vállalkozóknak szól, hanem mindazoknak, akik szeretik előre megtervezni a munkafolyamatokat, háztartási kiadásaikat, fejlesztési lehetőségeiket, s ehhez szeretnék tudni a protokoll mintákat is.

A Dél-Pesten élő vállalkozók, intézményekben dolgozók már bizonyára várják a Kispesti Üzleti Találkozót, miután az elmúlt három évben is sokan voltak kíváncsiak erre a tavasszal megrendezett fórumra. Az idén is hasznos információkkal lesznek gazdagabbak azok, akik eljönnek március 23-án pénteken 10-14 óra között Kispestre, a KMO Művelődési Házba (XIX., Teleki u. 50.).

Ebben az évben MI FÁN TEREM A STRATÉGIA címmel szerveződik a fórum. GAJDA PÉTER polgármester köszöntője és BURÁNY SÁNDOR országgyűlési képviselő megnyitóját követően szakmai előadásokra kerül sor. 10.30-10.55: MADAR NORBERT üzletágvezető (GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft.), STRATÉGIA NÉLKÜL NEM MEGY – A tudatos tervezés és ami mögötte van (Tippek és tévhitek elemzői szemszögből a helyes kérdésfelvetéstől, a célok kijelölésén át, egészen a számokra alapozott döntéshozatalig!), 11.00-11.20 DR. MARCZI ERIKA - A VÁLLALKOZÁS KOCKÁZATA – A KOCKÁZAT VÁLLALÁSA – A kockázatok jogi, műszaki, makró és mikró gazdasági, humán, tőke viszonylatai és azok kezelésének lehetséges módjai – cégvezető (Diamonds International Corporation Magyarország Kft.), 11.30-13.00 GÖRÖG IBOLYA, ÜZLETI PROTOKOLL - protokoll szaktanácsadó (G-Protokoll Bt.), 13.00-13.30 Kérdések, vélemények, 13.30-14.00 Szendvicsebéd, eszmecsere.

Azoknak, akik tovább szeretnék folytatni kötetlen módon a beszélgetést, tapasztalatcserét, - idén nem báli környezetet, hanem - egy különleges alkalmat biztosítunk a számukra, a május 25-i zenés borkóstoló-estünkkel, amelyre jegyek már kaphatók!
A találkozóra - a helyiség korlátozott befogadóképessége miatt - várjuk a jelentkezők regisztrációit a következő email címen: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , vagy a KMO honlapján!