Kispesti.hu
Mar 21

Rejtély: Dabasról tűnt el a norvég férfi PDF Nyomtatás E-mail
Írta: borsonline.hu   
2018. február 17. szombat, 22:49

Repülőjéhez kellett volna sietnie a Dabasról induló norvég férfinek, Morten Sundbergnek. A férfi azonban nem csekkolt be a járatára, azóta sem találják. Kispesten látták feltűnni.

A férfi az egyik ismerősével aznap még pénzt vett fel Dabason, majd barátja kikísérte a vasútállomásra, innen indult a reptér felé menő vonata. Barátja azonban nem várta meg a vonatindulást, hamarabb elment, így nem tudta, hogy Morten végül felszállt-e a vonatra. Az azonban bizonyos: a férfit a reptéren nem látták, járatára nem csekkolt be, és innentől teljesen nyoma veszett. Morten kissé szenilis, ami azt jelenti, hogy néha elfelejti, pontosan merre is kellene indulni, azonban eddig többször utazott, méghozzá gond nélkül, emellett pontos útvonalterv is volt nála. A gondot az jelenti, hogy egyáltalán nem beszél magyarul.

Az Eltűnt Emberekért csoport úgy tudja, hogy a férfi jegyet még vett a vonatra, és azóta Kispesten látták. Egy hozzászóló állítja: a férje találkozott Mortennel:

– A férjem február 13-án a Zürichből érkező éjszakai vonaton találkozott vele, kedden a reggeli órákban. Leszólította a páromat, majd egy fiatal nővel beszelgetett utána, aki 10:35-kor érkezett be a Keletibe. Nem tudom, hogy azután tűnt el, vagy már előtte – írták.

Morten szemüveges, 190 centi magas, mindkét alkarja tetovált, kisméretű kék bőrönd van nála. Eltűnésekor sötétkék nadrág, farmer és kék sapka volt rajta.

A csoport és a rendőrség kéri, hogy bárki, aki tud valamit Mortenről vagy a férfi hollétéről, azonnal értesítse a rendőrséget!