Kispesti.hu
Apr 27

Torokszorító pillanatok Kispesten: így fest most Bangó Margit egykori otthona PDF Nyomtatás E-mail
Írta: blikk.hu   
2018. február 16. péntek, 21:07

Szívbemarkoló perceket élt át Emilio és Tina mikor visszatértek boldogságuk egykori színterére, Bangó Margit kispesti otthonába.

Nemrég vált meg kispesti házától Bangó Margit, aki hosszú időt töltött abban a családi házban, mely az egész família számára a boldogságot, meghittséget, családi tűzfészket jelentette. A művésznő Gyálra költözött, csakúgy mint Tina és családja.

Ám néhány dolog még a kispesti házban maradt, melyeket most Tina és Emilio segít visszajuttatni az énekesnőnek.

Emilio azonban nem örül a visszatérésnek.

"Nagyon fájó szívvel jöttünk el Kispestről, annyi minden köt minket oda. Ott lettem szerelmes Tinába, ott fogtam meg először a kezét. Nagyon nehezen hagytuk hátra ezt a sok szép emléket" - mondta Emilio, mikor megtudta, vissza kell térniük a kispesti házba.

A visszatérés pedig nem ment könnyen, szinte záporoztak az emlékek Emilioékra.

"Tina, én nem bírok bemenni, rosszul vagyok. Annyival üresebb itt most minden" - mondta Emilio, aki végül nagy nehezen belépett a volt otthonukba. Tina pedig egyik ámulatból a másikba esett, hogy mennyire megváltozott a családi ház, amelyben felnőtt.

"Ha most egyedül jöttem volna el, valószínűleg leülök és elmorzsolok egy könnycseppet. Nekem ez a ház nagyon fontos az életemben" - mondta Tina aki mindvégig elérzékenyülve pakolt a régi házban, míg Emilio összeszorult torokkal látogatta végig a volt kispesti otthon helyiségeit. Hogy milyen ereklyékre bukkant az Emilio família a legendás lakban, kiderül ma 21:00-kor a Sláger TV Drága családom című műsorában.