Kispesti.hu
Mar 29

Avargyűjtés és -szállítás a közterületekről PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kispest.hu   
2017. október 17. kedd, 14:48

Tisztelt Kispestiek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az önkormányzat idén is segíti a helyben élőket az őszi avar gyűjtésében és elszállításában. A 2017. évi lombgyűjtési akció időjárástól függően december közepéig tart.


Wekerletelepen (Bercsényi u. – Ady E. út – Határ út – Nagykőrösi út által körbezárt terület), illetve a kerület további néhány utcájában, ahol nagy lombkoronájú fasorok találhatóak a korábbi évekhez hasonlóan az avargyűjtéshez lombgyűjtő ketreceket biztosítunk, melyek kihelyezéséről és rendszeres ürítéséről a Közpark Kft. gondoskodik. A ketrecek kihelyezésével és ürítésével kapcsolatban a Közpark Kft. elérhetőségein tájékozódhatnak (tel.: 06-1/347-0317, email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Hagyományos Kispesten, Felső Kispesten és a Kertvárosban, a kertes családi házas övezetben a tavalyi évhez hasonlóan házanként 4 darab FKF Zrt. emblémával ellátott biológiailag lebomló zsákot biztosítunk. A zsákok a Polgármesteri Hivatal Kossuth Lajos utca felőli belső udvarának bejáratánál vehetők át, 2017. november 6. – november 10. között (hétfő 9.00-18.00-ig, kedd-csütörtök 9.00-16.00-ig, Péntek 9.00-12-ig). Az átvett zsákokról cím- és darabszám-nyilvántartást vezetünk, ezért az átvételhez kérjük, hozzanak magukkal személyi igazolványt és lakcímkártyát.

Kérjük, hogy az FKF Zrt. emblémás lombgyűjtő zsákokat a kommunális hulladékgyűjtő mellé helyezzék, így azokat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. folyamatosan elszállítja. A szállítás időpontjáról, illetve további zsákok beszerzéséről a szolgáltató honlapján tájékozódhatnak:
http://www.fkf.hu/portal/page/portal/fkfzrt/hulladekkez/szelektiv_gyujtes/zoldhulladek_gyujtes

Zöldhulladékgyűjtő zsák beszerzésére a Közpark Kft. telephelyén is van lehetőség:
Közpark Nkft. Budapest Bercsényi u. 18.
telefon: 347-0317
e-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A „KÖZPARK” feliratú zöldhulladék-gyűjtőzsák elszállításáról a Közpark Kft. gondoskodik.

A lombgyűjtési akcióval kapcsolatban észrevételt, javaslatot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy a 3474-528-as telefonszámon tehet tenni.

Zöldprogram Iroda