Kispesti.hu
Apr 25

Bejött a kispesti húzás, ez is kellett a pontszerzéshez PDF Nyomtatás E-mail
Írta: nb1.hu   
2017. szeptember 26. kedd, 03:12

Mint utóbb kiderült, az NB I 10. fordulójának rangadóján, a legutóbb ezüstérmes Videoton és a címvédő Budapest Honvéd szombat esti, felcsúti összecsapásán Holender Filip 40. percben szerzett góljával egyben kialakult az 1-1-es végeredmény is. A találathoz az is kellett, hogy Holender lövése megpattanjon Fiola Attilán, mint ahogy az is, hogy Erik van der Meer, a vendégcsapat vezetőedzője a bajnoki előtt változtasson a bajnokcsapat szerkezetén.

 

Erik van der Meer szinte az utolsó pillanatban vezényelt vissza a hátvédsorba. Amikor vezetőedzőnk szembesült a Videoton összeállításával és hadrendjével, valamelyest változtatott a felállásunkon. Eredetileg úgy volt, hogy a középpályán játszom, de megkért: lépjek eggyel hátrébb. Marco Rossinál is előfordult, hogy alkalmazkodtunk az ellenfelünkhöz – a szakmához ez is hozzátartozik. Részemről semmi probléma sem volt ezzel. Ráadásul, amint azt a végeredmény is mutatja, jó húzásnak bizonyult” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a múlt héten csapata pécsi kupamérkőzésén is eredményes labdarúgó.

 

„Miután elém került a labda, nem gondolkodtam, egyből elrúgtam ballal. Erő volt benne, kapura is tartott, de nem zárható ki, hogy Kovácsik Ádám megfogta volna, ha nem pattan meg Fiola Attilán. A lényeg, hogy bement” – mondta az ominózus pillanatokkal kapcsolatban a játékos.