Kispesti.hu
Apr 25

A Honvéd ellen is folytatódott a Gyirmót kudarcsorozata PDF Nyomtatás E-mail
Írta: mti.hu   
2016. december 03. szombat, 22:44

A Budapest Honvéd szombaton négygólos győzelmet aratott a sereghajtó Gyirmót vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában.


A kispestiek öt bajnoki találkozó óta veretlenek, ebből négyszer nyertek, míg az újonc sorozatban hetedik meccsén maradt alul az NB I-ben.

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Gyirmót FC-Budapest Honvéd 0-4 (0-0)
------------------------------------
Gyirmót, 1000 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Prosser (49.), Holender (61.), Kamber (78.), Hidi (83.)
sárga lap: Filkor (80.), illetve Koszta (72.)

Gyirmót FC:
-----------
Sebők Zs. - Achim, Jancsó, Lengyel D., Présinger -  Vass P., Kiss M., Filkor, Bori (Simon An., 56.) - Csiki (Simon At., 75.), Novák (Sallai, a szünetben)

Budapest Honvéd:
----------------
Gróf - King, Botka, Lovric, Kamber - Gazdag, Hidi, Prosser (Vasiljevic, 63.) - Holender (Hajdú, 77.), Eppel, Koszta (Zsótér, 73.)

A kispestiek az egész első félidőben fölényben futballoztak, ám valamennyi helyzetüket elpuskázták. Az újonc Gyirmót ritkán szabadult ki a szorításból, de Grófot akkor sem sikerült komolyan tesztelniük.
A második félidőben már érvényesítette a papírformát és fölényét a Honvéd, ugyanis bő negyedóra alatt kétszer is bevette Sebők kapuját, ezzel tulajdonképpen el is döntötte a mérkőzést. A hátralévő időben visszavett a tempóból a fővárosi gárda, de így is szerzett újabb két gólt, azaz magabiztos sikerrel távozott Gyirmótról.