Kispesti.hu
Mar 29

Vonattal olcsóbban az Asztalitenisz Európa-bajnokságra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: orientpress.hu   
2016. október 18. kedd, 04:30

A MÁV-START és a GYSEV az október 18–23. között megrendezésre kerülő Asztalitenisz Európa-bajnokságra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a budapesti Keleti, Nyugati, Déli pályaudvarra, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Ferencváros és Zugló állomásokra.

 

A kedvezményes retúrjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a rendezvény első napját megelőző napon, október 17–én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, október 24-én éjfélig be kell fejezni.

Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a rendezvényre történő belépéskor (Tüskecsarnok, 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.) kapott karszalagot felmutatják. Amennyiben ezt elmulasztják, a vonaton a jegyvizsgáló teljes árra egészíti ki az alkalmi kedvezményt.

Kép: mavcsoport.hu