Kispesti.hu
Apr 25

Lopott bankkártyákkal vásároltak PDF Nyomtatás E-mail
Írta: police.hu   
2016. október 15. szombat, 06:08

A rendőrök keresik a képeken látható elkövetőket, akik egy kőbányai kórházból ellopták a sértett értékeit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/4397/2016. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövetők 2016. október 4-én 12 óra és 18 óra között egy kőbányai kórház nővérszobájának öltözőszekrényéből ellopták a sértett pénztárcáját a benne lévő két bankkártyával, készpénzzel és személyes iratokkal együtt. Ezt követően egy kispesti bevásárlóközpont üzleteiben használták az ellopott bankkártyákat.

Az egyik elkövető 18-20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövid, fekete színű. A bűncselekmény elkövetésekor sötét felsőt, sötétkék kapucnis kabátot, világoskék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik elkövető 18-20 év körüli, vékony testalkatú nő. Haja hosszú, fekete színű. A bűncselekmény elkövetésekor fekete hosszú ujjú felsőt és világoskék farmernadrágot viselt, valamint egy vajszínű táska volt nála.

Az ismeretlen személyekről fényképfelvétel áll a nyomozó hatóság rendelkezésére.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt és férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.