Kispesti.hu
Mar 29

A FIZIKA CSODÁI – INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS ÉS JÁTSZÓHÁZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kmo.hu   
2016. október 11. kedd, 13:56

A nagyszabású, izgalmas rendezvények sorában láthattuk tavasszal a Testünk a csoda című kiállítást, amely az emberi test működését szemléltette. Most ősszel egy újabb különleges kiállítással lepi meg látogatóit a KMO Művelődési Ház. A fizika csodáiba október 24-29. között enged bepillantást.

A kiállítás és játszóház az elmés játékokból mutat be számosat kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Milyenek is azok az elmés játékok? Érdekes fizikai jelenségeket játékosan bemutató eszközök, ügyességet, gyorsaságot, koncentrációt próbára tevő eszközök, illúziók galériája, ördöglakatok és logikai játékok.

2005 a fizika éve volt, ennek apropójából készült ez az interaktív kiállítás, azért hogy játékos formában mutathassa be a természeti törvényeket, mégpedig úgy, hogy a látogatók a kiállított eszközöket saját maguk működtethessék.

A KMO várja iskolai osztályok jelentkezését, de természetesen a kiállítás látogatható egyénileg is, vagy éppen családostul, hiszen várhatóan remek szórakozást nyújt majd minden korosztály számára.

 

Programunkról itt olvashat bõvebben!
Keressen minket facebook oldalunkon!