Kispesti.hu
Apr 26

Miért kapott ki a Honvéd? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: mixonline.hu   
2016. május 01. vasárnap, 21:03

A Felcsútnak könnyű dolga volt, a Honvéd olyan gyengén játszott ezen a szombati napon, és annyira motiválatlanok voltak a játékosok, hogy Rossi edző helyében biztos gutaütést kaptam volna. Az első gólnál az egész kispesti védelem lemaradt, a másodiknál pedig csak nézték, hogy mi történik a kapujuk előtt.

Ha nem tudnám, milyen gyenge a magyar foci, még azt is gondolhatnám, hogy bundázott a kispesti csapat, hiszen a felcsútiak is gyengén muzsikáltak, s  akár benn is maradhattak volna az NB I-ben, ha a Vasas nem hajrázik a második félidőben az MTK ellen. Ám a Honvéd védelme leginkább átjáróházhoz hasonlít, s csak azt nem értem, miért állt be akkor védekezni. Ha nincs épkézláb védelmem, akkor támadok, megpróbálok egy góllal többet rúgni, mint az ellenfél. Rossi edző talán tudja, hogy miért ezt a taktikát választotta egy amúgy gyengécske csapat ellen. Holott a kispesti fiúknak minden okuk meglett volna rá, hogy hajtsanak, már csak a bunda-gyanú miatt is. És egyébként is, Felcsút épp azt vette el tőlük, amire a legbüszkébbek lehetnének. Puskás Öcsit. Talán róla már hallottak Hollanderék.
Addig nem javul a magyar bajnokság színvonala, amíg az utolsó fordulóban a kiesők megverik az élcsapatokat. Ez ugyanis azt jelenti, hogy a játékosok, a csapatok megengedhetik maguknak a gyenge játékot, hogy szív és akarat nélkül játsszanak.
Fotó: Takács József/Fourfourtwo