Kispesti.hu
May 13

Nem megy a KNKSE-nek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kesport.hu   
2015. október 26. hétfő, 22:43

Az éllovas Kispest gólszegény találkozón győzte le a Kecskemétet saját pályáján. A hírös városiak így már csak a hatodik helyen állnak.

 

A bajnoki álmokat dédelgető HUFBAU-AKKER KNKSE számára fontos lett volna egy bravúrgyőzelem a listavezető fővárosiakkal szemben, ám most sem jött ki a lépés számukra. Egészen a 20. percig tudta tartani előnyét a hazai gárda, ekkor viszont egalizáltak a piros-feketék, majd átvették az irányítást is. A félidőre háromgólos előnnyel vonulhattak a vendégek.

A fordulás után sem állt össze a kecskemétiek játéka, sem elől, sem hátul nem találtak magukra. A KNKSE-ben utoljára védő Scholtz (Kisvárdára igazolt) és Kurucz tartotta életben a reményeket kiváló védésekkel, ám ez is kevésnek bizonyult, hogy fordítani tudjanak. A végére is maradt a félidei differencia, így a a Kispest távozhatott két ponttal, míg a hírös városiak csak hatodikok a tabellán.

Rapatyi Tamás, a KNKSE vezetőedzője: „19 góllal nem lehet mérkőzést megnyerni. Sajnos a csapaton belül vannak olyan problémáink, amelyek akadályozzák a munkánkat. A döntő pillanatokban látszik az, hogy nem tudunk olyan koncentráltak lenni, ahogyan azt kellene. Amíg ezen nem változtatunk, addig nem tudunk rangadót nyerni. Kurucz Annamária játékát kiemelném, hiszen a második félidőben nagyon fontos gólokat mentett meg, de elégedett vagyok Scholtz Andi védésével is, akinek ez volt az utolsó meccse a KNKSE színeiben, de a szívét-lelkét beleadta a játékba. Ám az, hogy a két kapus ilyen remek teljesítményt nyújtott, ez édeskevés. A támadásokban teljesen alulmúltuk magunkat és nem sikerült változtatnunk azon a problémánkon sem, ami már Szegeden is jelen volt. Mindenki magába nézhet.”

HUFBAU-AKKER KNKSE – ELIOS Kispest NKK 19-22 (9-12)

A KNKSE gólszerzői: Ahac 2, Kuhinkó 3, Kaiser 1, Varga 4, Orell 1, Palotás 4, Fülöp 2, Szabó 2 (1).

Az ELIOS Kispest NKK gólszerzői: Nagy 2, Fundák 3, Kosik 2 (1), Tamás 5, Schneider 6 (2), Kovács 4.
Kiállítás: Petrovszki a 45. percben.
Hétméteresek: 1/1, illetve 7/3