Kispesti.hu
Mar 29

Szennyvízcsatorna építése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kispest.hu   
2015. szeptember 29. kedd, 15:57

Budapest Főváros Önkormányzata (1052 Bp., Városház u. 9-11.) megbízása alapján a Sade Magyarország Kft. (1117 Bp., Budafoki út 72-74.) szennyvízcsatorna építést végez 2015. szeptember 28. és október 31. között a Nyáry Pál u. 15-16., a Vak B. u. 19/b – 45., a Csokonai u. 65-67. és a Vak B. u. 91-102. közötti szakaszokon.

 

A munka jóváhagyott ideiglenes forgalmi rend betartásával történik.

A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozásokra kell számítani, előfordulhat, hogy egyes ingatlanok gépjárművel nem lesznek megközelíthetőek néhány napig, ez esetben személyes egyeztetés történik az ingatlan használójával

A felbontott aszfalt-útburkolatot a téli időszakra való tekintettel szükség esetén ideiglenes jelleggel helyreállítják, a végleges helyreállítás határideje 2016. tavasza.

Fontos információ, hogy a házi szennyvízbekötő csatorna lakótelkükre, a telekhatártól 1 méterre történő beállásának a helyét az esetek túlnyomó többségében – kivéve, ha ezt speciális műszaki okok nem teszik lehetővé – Önök megválaszthatják, amit egy írásos nyilatkozat kitöltésével hagynak jóvá.

A forgalomkorlátozással és a házi bekötő csatorna elhelyezésével kapcsolatos esetleges kérdéseikkel az alábbi személyekhez fordulhatnak:
Építésvezető: Tóth János (e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) 06-30-201-98-63
Műszaki ellenőr: Mesics Barnabás (e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

További információért kérjük keresse fel a BKISZ projekt ügyfélszolgálatát:
Ingyenesen hívható zöld szám: 06-80-205-412 (hívható 8-18 óráig hétköznapokon)
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kérjük türelmüket és megértésüket a lakosság érdekeit szolgáló megbízható szennyvízelvezetés érdekében végzett munkálatok miatt.

Városüzemeltetési Iroda