Kispesti.hu
Apr 26

Próbálj ki mindent, ingyen van! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kulturpart.hu   
2015. július 18. szombat, 11:24
Évek óta hagyomány a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban, hogy minden évad elején, tanfolyami nyílt órákat tartnak. A mozgásos-, a táncos-, a harcművészeti és egyéb tanfolyamok ezeken a napokon ingyenesen látogathatóak.
Az idén 7 napos programsorozat célja, hogy a érdeklődők rátalálhassanak a nekik legmegfelelőbb szabadidős tevékenységekre, a gyerekektől kezdve, a felnőtteken át, az idősebb korosztályig. A szeptembertől induló új tanfolyamokkal és képzésekkel a Nyitott Ház programsorozat keretén belül itt találkozhatnak először a KMO vendégei.
Amennyiben még nem ismeri a kínálatot, vagy nem tudja eldönteni melyik tanfolyamot válassza, akkor szeptember 7. és 13. között, közel 40 foglalkozást próbálhat ki ingyen! A jól bevált tanfolyamok mellett számos újdonsággal is találkozhatnak a résztvevők.
Több korosztály megtalálhatja a neki tetsző tanfolyamot, foglalkozást, legyen az a gitár, a rajz, az akrobatikus rock and roll, a zumba vagy a salsa. Szeptember második hetében érdemes ellátogatni a KMO-ba és megnézni, ízelítőt kapni egy-egy foglalkozásból.
A résztvevők találkozhatnak a tanfolyam vezetőivel, akik válaszolnak a felmerülő kérdésekre, illetve beszélgethetnek azokkal is, akik rendszeresen járnak ezekre az órákra, így ők az eredményekről, az élményekről adnak tájékoztatást.
Ide kattintva regisztrálhat a tanfolyamokra.
A foglalkozások teljes listáját pedig itt tekintheti meg.