Kispesti.hu
Apr 25

Elektromos kábelek cseréje Wekerletelepen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kispest.hu   
2015. március 18. szerda, 17:46

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az ELMÜ 2015. március 18. és április 13. között 0,4 kV-os elektromos kábel cseréjére kapott engedélyt a XIX. kerületi Pannónia út (Gellért u.–Zalaegerszeg u. közötti szakasz), Zalaegerszeg utca (Pannónia út–Nagy Lajos krt. közötti szakasz), Nagy Lajos krt. (Pannónia út–Zalaegerszeg u. közötti szakasz), Cukrász u. 2-4. által határolt – a képen piros vonallal jelzett – területen. Az összesen 868 méteren folyó munkálatok 960 m2 járda- és 21 m2 útpályaszakaszt, valamint 144 m2 zöldfelületet érintenek.

Képünk illusztráció

 

A munkálatok nagy része a járdán, illetve a zöldterületen zajlik, ezért kisebb korlátozások mellett tovább folyhat a jármű- és gyalogosforgalom. A tömegközlekedési útvonalon – a Pannónia út 29. és 40., Zalaegerszeg utca 31. előtt – irányított fúrást végeznek az útpálya alatt. A Gellért utcánál és a Nagy Lajos körútnál az úttestet felbontják, félpályás útlezárás lesz.

A kábelek cseréje növeli Wekerletelep elektromosenergia-szolgáltatásának biztonságát és stabilitását. Az engedély külön kitér a zöldfelületek állapotának helyreállítására, ennek betartatásáról a Zöldprogram Iroda gondoskodik.

A munkával kapcsolatos kérdéseikre a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen tudunk válaszolni.

Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda