Kispesti.hu
Apr 19

Vállalkozói szakmai nap bállal február 13-án Kispesten! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kmo.hu   
2015. január 21. szerda, 23:27

Üzleti találkozót és vállalkozók jótékonysági bálját szervez Kispest Önkormányzata megbízásából a Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával közösen február 13-án pénteken a KMO Művelődési Házban.


Évek óta megfogalmazott igény mind az önkormányzat, mind pedig a vállalkozók részéről egy ilyen szakmai nap megszervezése. A KMO szívesen ad helyet ennek az eseménynek és vállalkozik a program megrendezésére. A délelőtti, 10 és 15 óra közötti üzleti találkozó alkalmat ad Kispest és vonzáskörzetében (főként a szomszédos XVIII. kerületben) tevékenykedő vállalkozók találkozójára, szakmai kapcsolataik ápolására, ismereteik bővítésére, együttműködések szorosabbra fűzésére. Az üzleti találkozó programjában Gajda Péter Kispest polgármesterének köszöntője és bevezetőjét követően Burány Sándor ad egy kis betekintést a hazai gazdasági irányokra, majd a BKIK elnökségi tagjaként, illetve a XVIII. kerületi tagcsoport elnöke részéről Erdődy Viktor beszél a kamara és a vállalkozók kapcsolatáról, a közös XVIII.-XIX. Kerületi szolgáltató iroda szolgáltatásairól. Őt követi a kispesti tagcsoport elnöke Konkoly Kálmán, aki, mint a Kispesti Általános Ipartestület elnöke az iparosok nélkülözhetetlen tevékenységének fontosságát is hangsúlyozza előadásában. Szalai Piroska, a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke, a közalapítvány küldetéséről, pályázati lehetőségekről tájékoztatja az érdeklődőket, majd dr. Bejó Ágnes ügyvéd az új PTK vállalkozókat érintő hatásáról beszél, Páricsi Zoltán a módosított reklámadó, áfa és számlázási szabályokba enged betekintést, végül Csapó Cecília az idei marketing trendeket ismerteti. Az üzleti találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Este jótékonysági bállal zárul a vállalkozói szakmai nap. A 19 órakor kezdődő ünnepi zenés-táncos esten a zenét a Partydance Band szolgáltatja, és meglepetés műsorral készülnek a szervezők. A báli belépőn túl támogató jegyeket is válthatnak az érdeklődők, melyekkel a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítvány tevékenységét segítik az adományozók! A támogatói jegyek amúgy ajándéksorsoláson vesznek részt.

Az üzleti találkozóra regisztrálni, valamint az esti bálra belépőt, illetve támogatói jegyet vásárolni (akár átutalásos fizetéssel) a KMO-ban lehet.

Bővebb információért látogasson el a www.kmo.hu weboldalra vagy érdeklődjön P. Tóth Erzsébetnél (email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , tel.: 282-9752/0106 m.). Forrás: kmo.hu