Kispesti.hu
Apr 25

Téli segítség: ingyenes tüzelő kerületi Fidesztől PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kispest.info   
2015. január 17. szombat, 11:33

Több kispesti családnak, illetve egyedül élő kispesti idősnek szállított a tegnapi napon tüzelőnek, illetve gyújtósnak használható faanyagot a kispesti Fidesz-KDNP nevében Dódity Gabriella frakcióvezető és Mihály András, az önkormányzat Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottságának tagja, a Kertváros korábbi önkormányzati képviselője. Céljuk, hogy ezzel is segítsék a hideg időben megteremteni az otthon melegét. Korlátozott mennyiségben tudnak még hasonló faanyagot szállítani a nehezebb körülmények között élők számára.

A leghidegebb napokon nagy segítséget jelent a zöldség-ládák anyagából készült, felajánlásból érkezett tüzelő, amelyet máskülönben hulladékégetőkben semmisítettek volna meg – írja honlapján Dódity Gabriella. A családok a kertvárosi és a felső-kispesti Fidesz-KDNP-s körzetfelelősöknél, Mihály Andrásnál és Vidra Zoltánnál jelentkeztek.

 

Felhívták a figyelmet, hogy korlátozott mennyiségben van még lehetőség hasonló, elsősorban gyújtósnak használható, ingyenes tüzelő igénylésére Kispest bármelyik részén. A Fidesz-KDNP-s képviselők és körzetfelelősök gondoskodnak róla, hogy oda juttassák a felajánlott faanyagot, ahol az a legnagyobb segítséget jelenti, ezért elsősorban nagycsaládosok, idősek és nehéz körülmények között élők jelentkezését várják. Az igényeket a +36-20-242-7079 telefonszámon és a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen lehet jelezni a kerületi Fidesz szervezet felé.

Kép: kispest.info