Kispesti.hu
Apr 24

Örömteli Karácsony: vásár az EUROPARKban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: marketinginfo.hu   
2014. november 26. szerda, 23:37

Az EUROPARK, Kispest kedvelt bevásárlóközpontja szeretné megkönnyíteni a karácsonyi teendőket, ezért már november végétől számos ötlettel és programmal várja vásárlóit.


A gyermekek az adventi időszakban szombatonként ingyenes kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A Lurkó kuckó munkatársai a hagyományoknak és szokásoknak megfelelően adventi koszorút, ajtódíszt készítenek a gyermekekkel. December 6-án természetesen a Mikulást várják a kicsik, és Mikulásos képeslapot készíthetnek, a nagyobbacskák pedig filcmikulást varrhatnak, ráadásul arcfestés is lesz. Luca napján boszorkányt barkácsolnak, gyertyát öntenek a gyerekek, de a hagyományos búzaültetés sem maradhat el. Az utolsó adventi szombaton pedig karácsonyfadíszek és angyalkák kerülnek majd ki a szorgos kezecskék alól.

Amíg a kicsik szórakoznak, a szülők a karácsonyi vásárban keresgélhetik a megfelelő ajándékokat. Az EUROPARK előtti téren fából készült és kézműves ajándéktárgyak, illatszerek, kozmetikumok, gyógynövények, teák és édességek, gyertyák, játékok és díszek, ruhaneműk és kiegészítők között válogathatnak, december 5-től pedig a karácsonyfát is beszerezhetik. A karácsonyi hangulathoz nem hiányozhat forralt bor illata és az ínyencségek sem.

A földszinti termelői vásárban pedig naponta eltérő kínálattal várják az árusok és termelők a vásárlókat: a kézműves és őstermelői lekvárok, méz, sós sütemények és karácsonyi édességek mellett akár mézeskalács is beszerezhető már a karácsonyi asztalra.

Természetesen ünnepi díszbe öltözött már az egész bevásárlóközpont. Az EUROPARK az idén is környezetbarát megoldást választott: újrahasznosított anyagokból és energiatakarékos LED-világítással köszönti az ünnepeket a környezettudatosság jegyében.