Kispesti.hu
Apr 25

VV Zsolt: már nem tudom visszacsinálni PDF Nyomtatás E-mail
Írta: sztarklikk.hu   
2014. szeptember 16. kedd, 11:34

A ValóVilág macsójára, Zsoltra azóta nem talál rá a szerelem, amióta szakított egykori villatársával, Dorkával. Állítása szerint ő mindent megtesz az ügy érdekében. Mostanában például kemény edzésbe fogott, hogy leendő szerelmét kockás hasával kápráztassa el.

A kispesti valóságshow hős nem hanyagolja el magát, ugyanis barátja, Márk egy egészen különleges mozgásformával tartja őt formában. A fiatalember edzései mellett mindennap megnézi, hogy a portálok mit írnak volt villatársairól. Így került szóba a hatodik széria lakóinak bimbózó zenei karrierje is. Zsoltnak a három lány közül exbarátnőjének, Dorkának a száma tetszik leginkább, Charlotte-nak és Alexának csupán diplomatikusan sok szerencsét kíván a befutáshoz.

Zsolt a Reflektor magazin stábjának elárulta, hogy őt is megkeresték egy rapszám ötletével, de tudatában van saját korlátaival, ezért visszautasította az ajánlatot.
"Se hangom, se ritmusérzékem nincs. Azt sem tudtam, mikor kell elkezdeni gagyarászni, az "énekelni" szót ki sem merem mondani. Sajnos ez nem az én pályám" - jegyezte meg önkritikusan Zsolt, aki esélyét sem látja annak, hogy zenei munkásságával a bulvárlapok címlapjára felkerüljön. A magánéletével viszont annál inkább. Legutóbb például éppen egy Reflektor-riport kapcsán boronálták össze Vikivel, Zsolt azonban határozottan állította, nincs és nem is volt köztük semmi. Nem úgy, mint a villa céltudatos szőkeségével, Dorkával. Szerelmük azonban a villa falain kívül hamar hamvában holt.

"Nem úgy váltunk el, ahogy kellett volna. Ez részben az én hibám, de most már nem tudom visszacsinálni" - vallotta be Zsolt, aki remélhetőleg tanult a hibáiból, ugyanis bevallása szerint szeretne megállapodni, és egy harmonikus kapcsolatra vágyik.

"Szeretnék egy rendes, normális lány mellett megállapodni. Ez hiányzik nekem" - állította Zsolt, aki arra a kérdésre, hogy van-e már kiszemeltje, sejtelmesen csak annyit válaszolt: "lehetséges, hogy már megtaláltam azt a bizonyos normális lányt". Forrás: sztarklikk.hu