Kispesti.hu
Apr 25

Jól alakult a Köki nyara PDF Nyomtatás E-mail
Írta: marketinginfo.hu   
2014. szeptember 16. kedd, 07:05

Jó eredménnyel zárta az első félévet a Köki Terminál. A kispesti bevásárló központ látogatóinak száma az első hat hónap alatt 13 százalékkal növekedett a 2013-as hasonló időszakhoz képest.

Kép: kispesti.hu archívum

A házban működő üzletek forgalma ugyanezen időszak alatt 12 százalékkal volt magasabb - közölte a szerkesztőségünkhöz eljuttatott kommüniké. A nyári, amúgy holtszezonnak számító időszak hónapokban kiállításokkal várta a vásárlókat a központ. Az első adatok szerint ekkor is jelentősen emelkedett a Köki terminál látogatottsága (11 %). A Vodafone, a RetroToys - Lego, a Biotech USA, a Terminal Optica és a Paleofarm üzletek nagyobb üzlethelységbe költöztek - a házon belül. Szeptemberben pedig új üzletek nyitására is sor kerül. Drogéria nyílik a második emeleten, egy minőségi fehérnemű üzletet avatnak az első szinten, szeptember végén pedig a Kökiben is megjelenik a Marionnaud.

A bevásárlóközpont hagyományosan népszerű tárlatoknak és kiállításoknak is otthont ad. A nagy sikert aratott Puskás Öcsi fotókiállítás és a ferihegyi reptér múltját bemutató tárlatot követően fiatal festő- és képzőművészek kiállításának is otthont ad a Köki. A szeptemberi bemutatókon Ticci, a ruhatervező és AyweeArt festőművész alkotásait tekinthetik meg a látogatók.

A népszerű gyermekprogramok sorában szeptember közepéig egy Lego kiállítás látható, amelyet egy amerikai autó és tuning kiállítás követ szeptember 13- án. Szeptember végén egy egészség " expónak" ad teret a Köki - itt az egészséges életmódra (táplálkozás, mozgás) és a rák elleni harcra hívják fel a figyelmet a szervezők.

Idén ősszel is folytatódnak a Kupon hétvégék! Az első ilyen kedvezményes időszak Szeptember 12-14 között lesz. A vásárlók által nagyon kedvelt hétvégi akcióban 56 üzlet vesz részt kedvezményes ajánlatával.