Kispesti.hu
Mar 29

NYITOTT HÁZ – Tanfolyamok egy héten át INGYEN! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: kmo.hu   
2014. augusztus 27. szerda, 22:35

Évek óta hagyomány a KMO Művelődési Házban, hogy minden évad elején, tanfolyami nyílt órákat tart. A mozgásos-, a táncos-, a harcművészeti és egyéb tanfolyamok ezeken a napokon ingyenesen látogathatóak. Az idén 6 napos programsorozat célja, hogy a látogatók rátalálhassanak a nekik legmegfelelőbb szabadidős tevékenységekre, a gyerekektől kezdve, a felnőtteken át, az idősebb korosztályig.

Kép: kmo.hu

 

A szeptembertől induló új tanfolyamokkal és képzésekkel a Nyitott Ház Programsorozat keretén belül itt találkozhatnak először a KMO vendégei. Amennyiben még nem ismeri a kínálatot, vagy nem tudja eldönteni melyik tanfolyamot válassza, akkor most 2014. szeptember 8 és 13-a között, közel 40 foglalkozást próbálhat ki: INGYEN! A jól bevált tanfolyamok mellett számos újdonsággal is kedveskednek a szervezők. Lesz női önismereti mesekör, bábos-mozgásos-kézműves komplex babafoglalkozás, anyaregeneráló tréning, deepWork (intenzív zsírégetés), de nem hiányozhatnak a képzések sem. Aszámítástechnikai alapismeretektől egészen a mediációs technikákig mindenki meggyőződhet arról – költség nélkül – mit nyújtanak ezek a programok.

Hogyan tud részt venni az ingyenes órákon?
Töltse ki a KMO online regisztrációs űrlapját, írjon emailt a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre vagy hívja a 282-9752-es telefonszámot, illetve személyesen is lehetősége van jelentkezését leadni a KMO Művelődési Házban (1191 Bp. Teleki u. 50.).

Megjegyzés: 
Július 28-tól augusztus 18-ig a KMO Művelődési Ház zárva tart, de a jelentkezését a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. oldalunkon illetve online felületünkön fogadjuk. 

Ne feledje! Szeptember 8-13. között NYITOTT HÁZ PROGRAMSOROZAT a KMO-ban.

A Nyitott ház tanfolyamairól ide kattintva, képzéseinkről ide kattintva kaphat bővebb információt.