Kispesti.hu
Apr 26

Burány Sándor: Kispest és Kőbánya rosszabbul él PDF Nyomtatás E-mail
Írta: admin   
2014. április 20. vasárnap, 20:18

 

A választás nem változtatta meg azt a tényt, hogy a kőbányaiak és a kispestiek zöme rosszabbul él, mint négy éve. Ezen változtatni kell - mondta kedden Burány Sándor, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP politikusa, aki mandátumot szerzett Budapest 9-es választókerületében.

Burány Sándor mandátuma szombaton vált biztossá. A megállapított végeredmény alapján Burány Sándor a szavazatok 38,81 százalékát, 19 501 szavazatot kapott, a második helyezett a Fidesz-KDNP-s György István főpolgármester-helyettes lett 37,51 százalékkal, 18 851 szavazattal.
A mandátumot nyert szocialista politikus az MTI-nek nyilatkozva elmondta, az Országgyűlésben a kőbányaiak és a kispestiek problémáját kívánja szóvá tenni, rengeteg ügy vár megoldásra.
Véleménye szerint az elmúlt években az adórendszerrel, a támogatási rendszerrel a felső tízezer érdekeit szolgálták; akik minimálbért keresnek, azok sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint négy éve. Az ő érdekükben akar politizálni - fűzte hozzá.
Burány Sándor közölte, reméli, hogy a fideszes képviselők tartani fogják a kampányban tett ígéreteiket a helyi fejlesztésekre. Példaként a Határ út és az Élessarok rendbetételét, az Ady Endre út felújítását említette.
A kispestiek és a kőbányaiak támogatását, a kampánycsapata munkáját megköszönve beszámolt arról is, hogy a parlamentben továbbra is gazdaságpolitikával kíván foglalkozni.

Forrás: mti.hu